The Lipstick Corporation proudly presents:

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Lipstick Corporation proudly presents:




SONGS FOR MOOD SWINGING LOVERS

 

i swing from one mood

to another

i even disregard

my brother

i swing like tarzan

in the treetops

sometimes

there´s laughter

sometimes teardrops

 

i am a whiner

or a boaster

my life is like a

roller coaster

it takes a lot of

true devotion

to overcome all these

emotions

 

 

i am emotionally

unstable

i guess that´s why

i am unable

to maintain some kind

of relation

to members of this

population

 

LARZ GUSTAFSSON, January 28, 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 16:17



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Toppar och vågdalar i tillvaron, du beskriver det så att man verkligen åker med..
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP