Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet

har också berättelser

som gör ont


mycket

ont.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-10-14 04:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Definitivt.
2010-10-14

  bergsdotter
för ont
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld