Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Tiden då - förfluten
tid i minnena som avvek från rutinen
öar i en sjö av vardaglighet

Tiden nu är tidlös andakt
andlös tid
inte ett ögonblick
kanske kreativitetens födelse
I nuet är allting möjligt
som stormens öga lugn i kaos

Tid i väntan är fördriven och tid förlorad?
Tid fångad i rastlös, sysslolös labyrint av Förväntan eller Bävan
övervintrande, surfande - väntande på nästa våg

Och framtiden - är ingenting




Fri vers av ellem
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 20:29



Bookmark and Share


  Knickedick
Japp, bara i nuet finns möjliheten
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

ellem

Senast publicerade
Vardagsskräck
Good enough
Nu
* Se alla