Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK DIG

tänk dig ängar fulla av smultron

söta och röda

tänk dig mjölkvit hy som blir smekt

och börjar att glöda

föreställ dig nyponrosdoft

i sensommardagar

alla vilda blommor som pryder

skogsbryn och hagar

hon är allt det där, mer därtill

och sen ännu mera

hon är allt det där som jag vill

monopolisera

sagostigen går mot ett slott

där hon är prinsessa

jag är hängiven monarkist

trots tider som dessa

tänk dig stjärneskimrande sky

och glitterkristaller

tänk en kyss som får dig att glömma

snön som just faller

tänk dig hand i hand genom höst

mot sprakande brasa

tänk dig denna hand mot ett bröst

när stormarna rasa

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-28 20:59



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En dröm som värmer när termometern faller därute, rytmiskt och vackert beskriven!
2010-01-29

  Anders Nordlander VIP
jag minns en dikt av topelius då jag läser din dikt, inte för att du har härmat honom men mer för att den har samma känsla!
2010-01-29

    Tea Alex
Härligt! :)
2010-01-29

  Teresia Ridell
Passionerat vackert !!
2010-01-29

  anits VIP
Vackra drömmar
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP