Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens magi

Iklädd kunskapens kostym

dansar människan till livets musik

I dessa finkläder hopsydda av tankars tyg

klarar man sig bra i världen

Men för att verkligen älska

måste man våga klä av sig

för att naket sårbart möta livet

och kanske där i ömhetens viskning

bli ett med livet

och upptäcka kärlekens magi......

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Essensskrift
som lyser klart
Gott!
2010-01-31

  poetryGirl
fint skrivet
2010-01-31

  mare VIP
Bra skrivet..
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP