Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill, jag vill, jag vill....

Jag vill leva
jag vill söka
jag vill älska
jag vill kunna
jag vill vilja
jag vill ha
dig
nära mig,
helt nära mig,
nu
och för alltid




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra