Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytankar

släppa taget
om gamla vanor
gör mig fri
att se människor
i nytt ljus
skimrande ljus
av vänskap
omtanke och tillit




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra