Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad..

Vad tomt det må
skramla i dig..
då svek, otro, brutna löften
ger dig
sex och presenter.
Men sen,
vara ensam
och veta
att
du själv
är lika
sviken..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra