Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt testamente

Jag ligger här nu, på väg att dö
jag trodde jag såg flygande diamanter, men det var snö
varför måste jag, av alla lämna jorden?
ja, varför just jag, jag är ju bara en på miljonen..
jag hör hur dom går utanför mitt rum, men ingen vill gå in
jag sträcker min arm för att känna på kärleken min
men min kärlek är inte kvar, inte heller den karl
jag en gång var

Jag säger nu farväl
från jorden nu min själ
lämnar för en annan värld
där ingen vet, vad någon är värd




Fri vers av poetbrödet
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 00:20



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-02-01

    //Nikita
Duktigt Raihle fortsätt så! :)
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

poetbrödet