Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Det är som sänder jag mitt eget hjärta.."


När Du reser

är det som reste

en del av mitt

hjärta.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-01 07:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så ett kan man bli. Inte minst i Kristus. Man föds in i en familj.
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld