Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker att glömma!

Ibland är livet hårt;

Man kan inte ens glömma folk man inte har något minne av.




Fri vers av Fairytale
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 07:42



Bookmark and Share


  Nattljus
Jag förstår.
det är inte lätt.
2010-10-18

  wolfchant
Man kan alltid glömma folk fast man inte har nåt minne av dom, men det svåraste är att glömma minnen som man har haft med folk spelar ingen roll om det har varit riliga eller jobbiga.... :)
2010-05-15

  Anna*
Hur tänker du då? Hmmm...
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fairytale
Fairytale