Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Rättfärdighetens sol, som går upp med läkedom under sina vingar"


Solglimten

som trängde in

berättade

för mig


hur dagen

är, där

ute


Solglimten från himlen

berättar för mig

hur hemmet

är.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 11:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Glimtvis förnimmer vi.
2010-02-01

    C3H5(NO3)3
det var en fin hyllning till livet
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld