Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Alla mina vägar, är trygga vägar"


Den som är en Guds tjänare

har den bästa och

värdefullaste och

tryggaste


tjänsten på jorden


inte den enklaste,

och smidigaste, men

den bästa och värdefullaste


och tryggaste.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-01 20:30



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Men aldrig i det långa perspektivet, det eviga!
2010-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Och mest otacksamma. Ibland.
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld