Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en av mig (mina ärr berättar)

Jag blickar ner
över min kropp
och förundras
över alla berättelser
mina ärr berättar
och jag är stolt...
för det finns
bara en av mig
Ärren visar
att jag är en krigare
som ibland
har förlorat
ibland sjöng segern
genom märg och ben
Jag tror att kärleken
kommer finna mig
en dag...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-01 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta