Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde jag få slippa känna för en stund?

Min själ

det där
som skall
vara jag

är nog
lite trasig
och missfärgad

av livet
som inte
riktigt blev
som det var tänkt

mitt hjärta dock
lysande rött och stort
längtar
saknar
åtrår
älskar

...vill kanske
...känner kanske


för mycket.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-01 17:01



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Kom och tänka på en bok som jag känner skulle möta dessa känslor du beskriver. Den har hjälpt mig mycket.

"mitt hjärta dock
lysande rött och stort
längtar
saknar
åtrår
älskar

...vill kanske
...känner kanske


för mycket."

Denna blir ett bokmärke för den säger mig den känsla jag mött och känt och min själ hittade tillbaka till en harmoni och blev "hel".
2010-02-07

  Jazz-75
Har en intensitet som gör mig varm.
2010-02-01

  aennil
rent och ärligt
2010-02-01

  anita VIP
Mycket fint skrivet och den berörde mig.
2010-02-01

  Emme VIP
Mycket fint skrivet, den berör...
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP