Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan nåd (skräckromantik)

I beskydd av mörkret
överfaller du min hals
utan nåd
och det finns
en njutning
i det förbjudna
Det morbida

Skräckromantiken
har kommit tillbaka
men jag klagar inte
Anne Rice öppnade
mina sinnen
för nattens barn
med vassa hörntänder
och rovdjursgång...

Du slickar bort det röda
från hålen utan brådska
blickar in i mina ögon
så tillfreds,så lugn
och det är då
jag önskar
att vi kunde
stanna tiden...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-01 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta