Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge håller det...

Att vara kär
rosenskimrande kär
är att inte vara här
utan i en sfär
av luddigt, böljande
skimmer
av önskan
hopp om tillit
att
öppna dörrar
till hela mig
och hela dig
skall ge
allt
som finns att få.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra