Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla mustaschens återkomst

En liten mustasch

höll världen i

skräck


vad gör det nu

när den är

väck?


Men lite den skrämmer

nog än: en liten mustasch

kan växa igen.


(1963)




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 06:08



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Skrev den 1963 - om jag minns rätt - och den har ju faktiskt besannats, tyvärr! Tack för Din kommentar/kritik! Mvh S-E
2010-02-02

    Kalle Bobbie Immanuel
Den här tycker jag om, gott skrivet.
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld