Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite saker jag lagt märke till


På vårspaning

Fåglarnas toner blir
ljusare och gladare kan
man mer och mer höra

Ljusets återkomst har redan
börjat märkas

Tulpaner, våreld och säkert
många fler blommor som påminner
om våren finns i blomsteraffären

I fönstren ser man hur några
byter ut mörka vintergardiner mot
ljusa vårgardiner

När solen börjar lysa ser man hur
många tar sig en härlig promenad och
för den som gillar att pimpla kan ett
besök på isen vara ett sätt att möta
våren

Javisst allergimedicinerna fylls åter igen
på då det mot pollentiderna gå

Detta är lite av min vårspaning för tillfället
som uppdateras allt eftersom

100202




Fri vers av sajo
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 07:51



Bookmark and Share


  anits VIP
I år lär det dröja innan vi får glädja
oss åt våren, men vi får längta
2010-02-02

  aol
att få längta ,bra skriftat
2010-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Och NU ska en massa journalister med sina sura uppstötningar fördärva den spirande vårglädjen med en massa utsagor om "snökaos" (sic!)
Allt för att sälja lösnummer.
Men min vårglädje sabbar de INTE.
2010-02-02

  LassO
Känns som att, du får spana ett tag... ;=)
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo