Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftord..

Gud välsigne dig..

Ord
kraftfulla ord
som ger mig kraft
att se mig själv,
mina tankar
helt rätt
i livet
just nu




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra