Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen

Ingen ska få trampa på dig.
Ingen ska få spotta på dig.
Ingen ska få trakasera dig.
Inte så länge du är vid min sida,
Det lovar jag...




Fri vers av SannaBK
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SannaBK