Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Vampyrens hjärta

I vampyrens hjärta
blöder orden fortfarande
Det har gått lång tid
men han glömmer inget
Välkommen till en värld
av skräck och romantik
i en bitterljuv kombination

I vampyrens hjärta
har mekanismen
slutat röra på sig
Ingen puls
att lyssna efter
Ändå har han känslor
för någon
som väckte
mänskligheten hos honom
Som lyckades ta sig in
under hans vita hud

Han trodde inte
att sådan lycka
kunde finnas
Att någon
kunde se bortom
allt det morbida




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 15:59



Bookmark and Share


    mauritz blodapelsin
dom odödas sång, längtar efter lilla stjärna - ajvides nya bok, läser detta poem medan jag äter mina blodapelsiner och funderar på vad det innebär att se bortom döden, är det att leva med dom som går igen, dom osynliga mitt ibland oss, eller någon livs levande som valde att försvinna... "natten gör sej ingen brådska" - ps.
2010-02-12

  Nina Nightwish
Vad fint du får ihop orden:)
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta