Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När väder visades kom jag på detta


Oväder eller

lågtrycket

och högtrycket på kartan

känsla av fiendeskap

100202




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 192 gånger
Publicerad 2010-02-02 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo