Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris




Murarna rasar ~ Haiku




Murarna rasar


  När allt får uttryckas fritt


  I Själens uppror






Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-02 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP