Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växa ihop..

Vill vara vän
först och främst..
sen om
vänskapen växer
till
ömhet, omtanke, värme

kommer våra
ögon skimra




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 22:33



Bookmark and Share


  firefire
en bra början som kan vara bättre ibland än allt det där som kommer efter att skimret börjat falna...tänkvärt!
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Shifra