Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkväll

Det är vackert på marken

nu mor; blommor söker

sig upp ur Din grav


och jag sitter här

ofta om kvällen;


det luktar

nästan som hav..


Och ibland hör jag vågsvallet brusa

då känns Du så nära igen, nära

som nätterna ljusa


nära som Himmelen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 02:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skönt och vackert.
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld