Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas svaret jag får är positivt och gör mig glad.....


Ett svar under dagen

Jag väntar på ett svar
under dagen eller
kanske kvällen

Hoppas svaret
är positivt så jag
kan släppa oron inom mig

Svaret på om jag får känna
mig behövd och fylla en funktion

Svaret som förhoppningsvis
gör mig glad eller jag vet inte

förrän jag verkligen får svaret

så nu väntar jag

och väntar

och väntar

det känns som en enda lång väntan

på SVARET jag behöver

100203




Fri vers av sajo
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-03 08:58



Bookmark and Share


    Maria Malm
Intet är som väntans tider..önskar dig lycka till! Alla vill vi känna oss behövda!
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

sajo