Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar

Vissa dagar känns som botten på ett oändligt svart och dystert hav. De dagarna är de som är fyllda av omvärldens krav. Mörka miner och gråa leende omringar min lilla ljusa värld, hur kan jag få dem att försvinna? Jag önskar jag hade en nål och kunde spräcka denna svarta slemmiga hinna!

Innerst inne vet jag att det finns ljus rosa dagar där leende skiftar i regnbågens spectra jag önskar att dessa dagar kunde vara hos mig oftare, livet hade varit bra mycket softare....
Jag ska lova mig själv att se det ljusa med livet, jag önskar att fler människor kunde ta det klivet.




Fri vers av Shanghai baby
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-10-30 06:38



Bookmark and Share


  Charly
Det känns som att du är på väg vidare från något du inte ville vara med i. Den andas hopp. Jag hade nog valt att ha den under rubriken "Bara ord" istället. Annars var den Super bra! Kul att du skriver igen!
2005-10-30

  Caroline.C
Livet är rosa men fullt av skit
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Shanghai baby