Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp. "Jag är A och O, begynnelsen och änden" "och han var klädd i en mantel, doppad i blod" "och på hans mantel, över sin länd, har han detta skrivet: Konungarans konung och herrarnas herre"


Även Guds barn

kan ha avgudabilder

på sina rum:


idolporträtt, som tävlar med Konungens:

med Konungarnas konung och

Herrarnas herre


som ensam är centrum i Guds himmel,

där skarorna lovsjunger Honom

och ingen annan jämte

Honom!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 220 gånger
Publicerad 2010-02-03 10:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har en bild på Johan Palm på väggen.
Ett fint foto som jag vunnit i en tävling.
Den tänker jag INTE ta ned.
Jag tillber dessutom inte människor - som t ex de som tillber Maria gör.

En del kristna har bilder på Jesus.
Jag håller med muslimerna som inte får avbilda Muhammed.
Vi borde heller inte avbilda Jesus. Inga jämförelser i övrigt eftersom Jesus är Gud och Muhammed död.
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld