Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppenbarelsens Gud

Att försöka förstå och utrannsaka Gud

med huvudet, är som att försöka

få plats med havet i en

ägggkopp.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 138 gånger
Publicerad 2010-02-03 17:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra liknelse som även lockade till skratt.
Gud är transcendent och övergår vårt förstånd.
Men i den mån Han låter Sig finnas kan vi lära känna Honom.
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld