Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror det är kärlek..


Ses vi igen

Längtar

Efter din hand vid min kind

Dina läppar mot min panna

Höra dig andas

Lyssna på dina andetag när du blir upphetsad

Känna vibrationerna i din kropp när jag kommer nära

Vill vara dig nära

Trycka mig mot dig och ge dig min närhet

Vill ha dig

Vill ha dig hos mig

Kommer du till mig

Jag saknar dig




Fri vers (Fri form) av Ängel84
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-03 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ängel84