Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här inte vet jag....


Idag

mera snö döljer

sovande vår som vaknar av

knarrande sommarstugegolv

100204




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-04 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo