Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårdcentralschefen ville ha uppgifter på min handläggare och sa lugna dig, vi hörs igen


Efter mörker kommer kanske ljuset.....

Plötsligt ringer telefonen -
skyddat nummer

någon försäljare?

eller från sjukvården?

igår mailade jag till en
Vårdcentral angående
lönebidragsanställning

tycker att det just nu ser
mörkt ut -
ingen vill ha mig

de törs inte anställa någon
på lönebidrag då man kan
få frånvaro pga sjukdom

jag svarar och en röst säger
är det du och så presenterar
han sig som vårdcentralschef

han vill att jag mailar över alla
uppgifter på mina handläggare på
arbetsförmedlingen och

så säger han vi hörs i slutet på nästa
vecka då kan jag lämna dig ett besked

för jag kan säga att jag är i behov av
PERSONAL

kanske kan jag trots allt börja ana
LJUSET .......

LJUSET som finns då det varit mörkt ett
tag

100204




Fri vers av sajo
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-04 10:32



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bild ur livets strävan... Man måste orka, ibland får man låtsas som att allt händer någon annan... fiktiv! person...
2010-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Önskar dig allt det bästa.
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo