Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm

Du gav mig en så stor kram att jag inte visste var jag skulle göra av mig själv.




Fri vers av Isabellicious
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-04 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabellicious