Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går an skrev Almqvist

Det går an skrev Almqvist
en gång
under första början
av 1800-talet
Varken för mycket
eller för lite
Lagom...
Det fria förhållandet
hade han tankar om
i en tid av krav
att vara i ett giftermål
Och kritiken fräste
emot Almqvist
Skandal skrek tidningarna
Och ändå hade han
på något sätt rätt
Än idag rasar debatterna
om samlivets problematik
Ja,jag vågar påstå
att han startade något
den där gången
för så länge,länge sedan




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-02-06 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta