Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sånt här händer högst en gång per liv


En otaktisk kärleksdikt

Om jag säger att jag troligen
kommer att älska dig
vad du du än gör mot mig
kommer jag aldrig att få dig
men jag har inget val

Jag har redan förlorat intresset för allt annat
sedan du kom in i mitt liv
och konstigt nog är jag inte
olycklig för det
trots att allt bara är kaos

Det finns bara du




Fri vers av nalltuss
Läst 595 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-06 22:04



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbara rader!
2010-02-09

  succi
jag gillar den, men jag vill gärna tro att sådant händer mer än en gång.
2010-02-07

  Mr Lindemann VIP
I en strukturerad närvaro, andas vi in delar av kaoset som närmar sig gud. Sedan blir allting som vid en moderat mötesträff då vi delar in ekonomin med varandra enligt blandekonomins föträffliga mönster
2010-02-07

  LovisaCecilia
SÅ bra!
2010-02-07

  LenaJohansson VIP
mkt fint
2010-02-07

  anita VIP
Jag blev så glad av denna finna dikt..... kram
2010-02-07

  Tera
farlig passion..bra skrivet!
2010-02-06

  Paradox
Vackert, Dikten skildrar hur stark känslan "Kärlek" är, bravo!

// Sallie (:
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

nalltuss
nalltuss