Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där jag bor och trivs och har nära till min älskade vän


Grycksbo

Grycksbo -
bruksort så väl bevarad

Grycksbo -
underbara blånande berg
och stressfri natur

Grycksbo -
cykelväg i skogen
där man kan stanna och se på de
gamla ekarna och lönnarna som talar sitt eget
språk och delar med sig av så mycket
hemligheter från förr

Grycksbo -
en vacker hembygdsgård
intill en rinnande å

Grycksbo -
sjön Grycken finns här
som delar med sig av
solglittrande vatten i sommarens tid

Grycksbo -
här kan man skapa poesins ord

Grycksbo -
djur och natur så nära

Grycksbo -
idrottsplan, affärer, vårdcentral,
skola och dagis vad mer kan
begära

Grycksbo -
jag ångrar inte att jag
flyttade hit

100208




Fri vers av sajo
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-08 10:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Fin hyllning till vår bruksort
2010-02-08

  aol
underbar hyllning
2010-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Härligt med hembygdshyllningar.
Finns det inte ett pappersbruk där?
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo