Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov

Om jag är med dig
för att du behöver mig
känner jag mig älskad då?

Om jag är med dig
för att jag behöver dig
känner jag mig älskad då?

Och..
känner du dig älskad?

Känslor av
ensamhet, övergivenhet
otrygghet, ej behövd,
att inte vara trygg i sitt jag,
skapar behov
av behov…




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra