Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev att tänka på denna underbara sjungande fågel som jag hörde förra året på teneriffa


Koltrasten

Under vinterns tid sjunger koltrasten
så fint i palmlunden
jag njuter verkligen av semestern
och den underbara sångstunden

Innan man vet ordet av
är koltrasten här
som vi håller så kär

Koltrasten i granens topp
under vårljusets härliga morgongryning
då den med sin sång väcker oss
opp

Koltrasten hör våren och
sommaren till
lyssna till dess sång är något vi
verkligen vill

100209






Fri vers av sajo
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo