Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strimman

Jag följer strimman
med blicken
medan vi glider fram
över gråa landskap
Alla tankar virvlar runt
i mitt huvud
medan du sjunger
en sång utan ord
som ändå säger allt...

Jag önskar
vi kunde flyga
Se ned på världen
och kanske förstå
bättre?
Kan vi dela hud
en stund?
Rädslan ska inte
få oss att ge upp
Vi måste göra upp
med demonerna
från vårt förflutnas
bakgård...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-09 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta