Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag stod vid köksfönstret idag på em


Årstiderna har sin gång

Årstiderna har sin gång -
vintern är snövit, kylig och
så otroligt tung och lång

Årstiderna har sin gång -
på väg in i mars käns dagsmejan
så underbart skönt
man njuter av varenda sekund
och man hinner nästan inte med
då knoppar brister och det ute
blir vårgrönt

Årstiderna har sin gång -
så har det blivit sommar och vägen
kantas av så många vackra blommor
och det doftar solvarm sandstrand
tillsammans med ljudet av sjöns vatten
som sköljer in över land, denna tid
går alltför fort så när augustimörkret kommer
drömmer man sig till den vackra sommaren
åter igen bort

Årstiderna har sin gång -
hösten och skördetiden är här
det syltas och saftas och vemodet
känns då sommarens tid tas ifrån en
som man verkligen har haft så kär

men det är bara så det är att

Årstiderna har sin gång

100209




Fri vers av sajo
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-09 17:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett kretslopp.
Fint beskrivet.
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo