Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll

Efter alla dessa nätter och dagar
han dig fortfarande bittert jagar.
Tar din frihet, styr ditt liv
det är hans sjuka tidsfördriv
Nya kvinnor kommer och går
han följer dig ändå, tätt i dina spår.

Han slår dig ju inte får du ständigt höra
men även verbalt kan man kvinnor förgöra
Kanske är det bättre, att bli slagen
då har du ju ändå, lite skydd i lagen

Du är oftast glad, skrattar och ler
dina riktiga känslor är det få som ser
Ensam med hundar och ungar i skogen
när du borde va ute och ragga på krogen
När släppa in nån i livet igen?
När ska du våga, älskade vän?




Bunden vers (Rim) av Mårran
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-09 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mårran