Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vandrade med vinden som följeslagare

Jag vandrade med vinden
som följeslagare
genom ett drömlandskap
Blickade ut över heden
och förnimmade andarna
efter folk som gått bort
Fotspåren ledde mig
mot nya äventyr
En stjärna log
bortom det mörkaste intet
Jag kände åter
hur livet strömmade
genom mina ådror
som bäcken mot havet
Sorgen lämnade jag
bakom mig
Det var dags
att skapa sig ett nytt liv
Nya möjligheter




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta