Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag bläddrade i min skrivbok från förra året fann jag dessa ord


Semester vid havet 2009

Under en klarblå himmel

ett underbart grönblått

skimrande hav

Under palmernas skugga

en bänk

där man kan sitta ner och

känna havets vågor som

avger salta stänk

Av havets ljumma bris

känns det som att man

får njuta av lugnet som

infinner sig på något vis

i detta härliga paradis

100210




Fri vers av sajo
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-10 08:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snart blir drömmen verklighet.
2010-02-10

  DerMond
Kan sluta ögonen och känna det du skriver...
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo