Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite minnen som kom när jag använde min vänsterhänt sax


Min vänstra hand

Med min vänstra hand -
skriver jag poesins ord

Med min vänstra hand -
fotograferar jag

Med min vänstra hand -
klipper jag ur en tidningsannons

Med min vänstra hand -
planterar jag om blommor

Med min vänstra hand -
borstar jag av min snöiga
bil

Med min vänstra hand -
skapar jag och det är jag
så glad att jag FÅR göra

men jag minns hur min
lärare i första klass satt över
pennan i min högra hand

använd höger var ordet
jag minns

100210




Fri vers av sajo
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-10 12:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Med sin vänstra hand spelade Jimi Hendrix gitarr och Paul MacCartney bas.
2010-02-10

  LassO
såpass sent så en kille 20 års åldern, råkade ut för detsamma i sin skola på 90 talet... men jag har själv 2 grabbar och båda är vänsterhänta däremot ingen av mina föräldrar, syskon eller deras mors syskon, inte heller dottern deras syster, märkligt. Men i viss mån är det ett slags "handikapp" eftersom alla maskiner och allt tillverkas för högerhänta.
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo