Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Jag minns dina ögon
i drömmen
De är lika klara
och fulla med liv
som jag minns dem
Och det blå
är som havet
Jag skulle vilja åka
dit ut igen
Skrattet ekar i mina öron
Vi var lyckliga då
och kan bli lika lyckliga igen
Det känner jag på mig
Vi får skapa oss ett eget öde
Där allt sker på våra vilkor




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 91 gånger
Publicerad 2010-02-10 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta