Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är jag

Hennes bara fötter
i gräset på sin
barndomsö
Hon trampar
och går
Rak i ryggen
som ett skepp
som sakta sjunker
under vattnet
Hennes långa hår
omsluter magiskt
hennes nakna skuldra

Träffar du henne
tag risken att avslöja
hennes hemlighet

Fråga henne vem hon är
och vart hon är på väg

Vindarna skall ge dig svar
"Jag är mina barns moder"




Fri vers av gitta holmberg
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-10 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gitta holmberg