Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorgon bitti kan man läsa så mycket läsvärda texter.....


Tunga ögonlock

När ögonlocken känns
så tunga

och jag bara sitter och
gäspar då jag sitter och
tittar på TV

och jag inte riktigt vet
vad som hänt på friidrotten
på TV så är det nog dags

för att gå till sängs med en

god bok

skrivblock

och penna ifall natten blir lång
och jag inte kan sova

så medan många av mina skrivarvänner
är uppe ett tag till och skriver mycket
läsvärda texter om dagen som varit

och mycket mer så önskar jag

er alla en GOD NATT när ni blir trötta

100210




Fri vers av sajo
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-10 21:37



Bookmark and Share


  anits VIP
God natt och sov gott från mig, som sovit
i soffan hela kvällen och nu börjar vakna
till liv
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo