Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattliga tankar




hjälp

Du är ett kriscentrum

Full av konflikt, oro och åsikt

Och ånger

Jag är din klagocentral

Håll inne

Men inte här

Möten av ord och lösningar ihop

Jag är trots allt här

För dig

Inte bara nu utan även

nu




Fri vers av Sandra Kivi
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 01:50



Bookmark and Share


  greajt
bRa
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Kivi
Sandra Kivi