Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grön

knytnävar som vill ut ur mitt bröst slår och slår och
slår och jag önskar att

du kunde sluta lyfta små detaljer till skyarna
dem betyder ingenting för någon annan än dig och för mig är du

obetydlig

du hade en sommar av desperation
och panikslagna försök att gripa tag om verkligheten men

kan du bara gå vidare och kanske till och med försvinna ur mitt liv
sluta gör dina grå minnen till guld och låt mig
röka i tystnad medan jag ryser av vinden från fönstret




Fri vers av Sandra Kivi
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-30 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Kivi
Sandra Kivi